We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Nieuwsbrief vrijdag 17 juni 2022

dinsdag 21 juni 2022
Facultatieve 10-minutengesprekken

In de week van 27 juni zijn de laatste 10-minutengesprekken van dit schooljaar. Ze zijn facultatief, dat betekent dat niet iedereen uitgenodigd wordt. De leerkracht stuurt u komende week een uitnodiging. Mocht u zelf behoefte hebben aan een laatste gesprek dan kunt u dit bij de leerkracht aangeven en plant hij of zij u in.

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwsbrief 1 april 2022

dinsdag 21 juni 2022
OBS De Schuthoek in actie voor Oekraïne
Omdat we ons als school ook willen inzetten voor de mensen in Oekraïne en de vluchtelingen die nu ook in o.a. Zuidlaren verblijven organiseren wij van 4 t/m 13 april een inzamelingsactie.Deze actie bestaat uit 2 delen:

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwsbrief vrijdag 4 maart 2022

dinsdag 21 juni 2022
Boekennieuwsbrief bibliotheek
Juf Karin Boksem is dit jaar onze leescoördinator. Zij zal nieuwsberichten vanuit de bibliotheek zo veel mogelijk in Parro vermelden.

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwsbrief vrijdag 13 mei 2022

dinsdag 21 juni 2022
Oproep werkgroep Gezonde School Deze week starten we met onze groentetuin aan de Ebbingekamp. We hebben veel spullen nodig. In het kader van duurzaamheid willen we daarom toch nog even een oproep doen voor de volgende zaken: gieters, speciekuip, bloempotjes, regenton, kruiwagen, tuingereedschap, pallet(-s), houten planken voor compostbak en overtollig zaai- of kiemgoed.

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Opening Olympische Spelen!

woensdag 9 februari 2022
Afgelopen vrijdag was de opening van de Olympische Spelen op de Schuthoek. En wat was het leuk, toch?!! De kinderen hebben het echt fantastisch gedaan. Ook heel fijn om te zien dat er zo veel ouders bij de opening aanwezig waren! In de weken voor de opening is er hard gewerkt door de commissie onder leiding van meester Harry en juf Wilma, dank daarvoor! Ook alle ouders bedankt die hier aan mee hebben geholpen. Heel fijn!
vorige pagina | volgende pagina