We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Nieuwsbrief vrijdag 29 oktober ‘21

maandag 1 november 2021
door Stephan
Dag allemaal,
Hierbij sturen we u deze nieuwsbrief toe met daarin informatie over een tweetal leuke activiteiten die de komende dagen gaan plaatsvinden. Daarnaast graag uw aandacht voor de bijlagen waarin u geïnformeerd wordt over activiteiten die door de bibliotheek Zuidlaren worden georganiseerd en een wervingsfolder van het IVN (natuureducatie).
Veel leesplezier!!


Lampionshow woensdag 10 november, locatie Zuidlaren.
Dit schooljaar gaan we de lampionshow in aangepaste vorm organiseren. Deze zal plaatsvinden op woensdag 10 november van 17.00 uur tot 18.00 uur.
U wordt als ouders, samen met de kinderen, uitgenodigd om de lampions te bewonderen op de manier zoals we dat vorig jaar gedaan hebben: elke groep heeft de lampionnen in de lokalen neergezet en u als ouders en kinderen kunt langs de buitenkant een route volgen om de presentatie te zien. Op het schoolplein creëren we natuurlijk een gezellige sfeer en zullen we zorgen voor een traktatie. We zien u allen graag op het schoolplein!
De kinderen van de groepen 1/2 en 2/3 gaan op 11 november een bezoek brengen aan woonzorgcentrum ‘Mozaiek’. De leerkrachten zullen de betreffende ouders hierover informeren.
Het team van de locatie Zuidlaarderveen heeft de ouders ondertussen geïnformeerd over de wijze waarop de kinderen daar het feest gaan vieren.  
 

Nationaal Schoolontbijt, woensdag 3 november.
Zoals u weet, is de Schuthoek een Gezonde School. De werkgroep besteedt veel aandacht aan gezond eten, gezond bewegen en gezond met elkaar omgaan.
Op woensdag 3 november a.s. gaan we de dag starten met een heus ontbijt op school in het kader van het ‘Nationaal Schoolontbijt’. De kinderen gaan die dag dus een keertje zonder een ontbijt naar school!
Uiteraard wordt er op onze locatie in Zuidlaarderveen ook deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt op 3 november a.s. De ouders zijn hierover geïnformeerd.

Parro.
Voor de herfstvakantie zijn we gestart met Parro, een nieuwe manier om als school te communiceren met u als ouders. Nog niet alle ouders hebben de Parro-app al gedownload waardoor zij wellicht belangrijke boodschappen missen. We vragen u om dat alsnog te doen.Margedag donderdag 4 november.
Op donderdag 4 november staat er een margedag gepland. De kinderen zijn deze dag vrij. Deze boodschap geldt voor beide locaties.            
 
Agenda komende periode:
donderdag 4 november ’21         : margedag. Alle kinderen zijn die dag vrij.
woensdag 10 november ’21        : lampionshow 
maandag 15 november ’21          : oud papier actie
Eerstvolgende nieuwsbrief         : vrijdag 12 november ’21.