emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Nieuwsbrief 4 april

vrijdag 5 april 2019
door Stephan
ZL: Paasviering donderdag 18 april.
Donderdag 18 april vieren we Pasen op school. We lunchen deze dag met elkaar op school. De lunch wordt door school geregeld. U hoeft uw kind dus geen eten en drinken mee te geven voor tussen de middag.
Eitje tik: Ieder jaar spelen we op school het spel ‘Eitje Tik’. Ook dit jaar weer. We willen u vragen om uw kind op donderdag één hard gekookt ei mee te geven. Het ei gaan we gebruiken voor het spel. Wilt u het ei meegeven in een bakje voorzien van naam?

Zoals aangegeven in de Schuthoek app (in de agenda en het vakantierooster) werken we deze dag met een continurooster. Alle kinderen gaan deze dag van 8:30 uur tot 14:00 uur naar school.


ZL/ZLV: Nieuwe aanmeldingen in Zuidlaarderveen.
De afgelopen weken hebben we verschillende nieuwe aanmeldingen gekregen voor de locatie in Zuidlaarderveen. Na de zomervakantie komen er sowieso al 5 nieuwe kleuters op school. Geweldig!!!! Ook in Zuidlaren hebben we voor het nieuwe schooljaar al verschillende aanmeldingen gekregen.


ZL/ZLV: Schoolfruit.
De 20 weken zijn bijna voorbij… Dat betekent dat we geen fruit meer geleverd krijgen op school. Donderdag 18 april is de laatste dag. Wilt u vanaf dinsdag 23 april weer alle dagen fruit mee naar school geven?


Schuthoek goes Italië.
Na maanden voorbereiding is het dan zover….. Nog een paar nachtjes en dan vertrekken de kinderen van groep 7 en 8 naar Italië.
Wat zijn wij trots op de kinderen. Ze hebben de afgelopen maanden hard geoefend. Afgelopen maandag hebben de kinderen tijdens het uitzwaaiconcert in Mozaïek laten zien hoe ontzettend goed ze zijn.

De flessenactie heeft uiteindelijk een bedrag van 406 euro opgeleverd.
De sponsorloop heeft 1300 euro opgeleverd. Wij willen via deze weg iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd in welke vorm dan ook. Echt fantastisch!!!
Tot slot nog een speciale dank aan de Albert Heijn Zuidlaren. Zij sponsoren alle boodschappen die mee worden genomen naar Italië.
ZL/ZLV: Informatieavond met Arsène Francot op dinsdag 7 mei
Op dinsdag 7 mei a.s. organiseren we nog een informatieavond voor alle ouders van de Schuthoek. Arsene Francot van Natuurlijk leren komt deze avond nog een keer bij ons. We zijn hier heel erg blij mee! Wij hopen ditmaal op een hele hoge opkomst, zodat wij alle ouders kunnen laten zien waar we met de kinderen aan werken.
De avond start om 19:30 uur. Noteert u deze avond alvast in uw agenda? In de volgende nieuwsbrief zullen we u meer vertellen over de inhoud van de avond!


ZL/ZLV: Reminder margedagen.

Denkt u aan de margedagen die er aan komen.
Alle kinderen zijn vrij van woensdag 10 april t/m maandag 15 april.
Maandag 6 mei zijn alle kinderen vrij (Studiedag leerkrachten)


ZL/ZLV: Schuthoek app.
Heeft u de Schuthoek app nog niet? U kunt de app downloaden via uw mobiel/tablet. Mocht u vragen hebben over de app neem dan contact op met Stephan. Ook om op beschermde delen van de app te komen heeft u Stephan nodig. s.vanengeland@stichtingbaasis.nl