We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Nieuwsbrief 18 oktober

vrijdag 18 oktober 2019
door Stephan
  
ZL/ZLV: Schoolfeest
Wat een fantastische dag hebben we met elkaar gehad. De kinderen zijn gestart met een circuit van 10 circusonderdelen. Na de middagpauze mochten de kinderen vanaf groep 3 een onderdeel kiezen voor de voorstelling. De kleuters gingen gezamenlijk hun eigen act voorbereiden. Er werd door de kinderen volop geoefend, wat een talent hebben we gezien. We hopen dat jullie met net zoveel plezier terug kijken op de voorstelling als het team. Wij willen de begeleiders, die ons de hele dag hebben geholpen heel erg bedanken. En kinderen, wat hebben jullie het geweldig gedaan!
 
ZL/ZLV: Gezonde school: Schoolfruit
EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Dit jaar doen we weer mee met het EU schoolfruit programma. Vanaf week 46 (de week van 11 november) t/m week 16 (de week van 13 april) krijgen de kinderen 3 keer per week groente/fruit op school. (De kinderen hoeven dan geen eigen fruit mee naar school te nemen) De kinderen krijgen op woensdag, donderdag en vrijdag groente/fruit van school.
 
ZL Oudergesprekken
In week 46 en 47 staan er oudergesprekken gepland. We hebben er voor gekozen om geen rooster te maken, maar de mogelijkheid te geven, om zelf een gewenst moment en tijdstip te laten kiezen, door middel van een intekenlijst.
Vanaf woensdag 30 oktober hangen er intekenlijsten voor alle groepen. De lijsten hangen in de hal bij de ingang. U kiest zelf een tijdstip voor het gesprek en noteert de naam van uw zoon/dochter op de lijst. Intekenen kan t/m donderdag 7 november. Als ouders geen voorkeurstijdstip invullen, plannen wij een afspraak in.
 
ZL: Lampionnenavond locatie Zuidlaren (17:00 -18:00 uur)
Donderdag 7 november organiseren we op school een lampionnenavond. Tussen 17:00 en 18:00 uur bent u welkom, om samen met uw kind(eren) de lampionnen te bekijken. (Het is een inloop, dus u kunt zelf langs alle klassen om een kijkje te nemen. Voor de kinderen hebben we een quiz. Bij binnenkomst kunnen ze een formulier krijgen en in iedere groep een aantal vragen beantwoorden.
 
 
 
ZL: Oud papier maandag 28 oktober
Voor maandag 28 oktober (half 7 aanwezig bij school) staan de volgende ouders ingepland: Remco Schilstra, Thiemen v.d. Linden, Dylan Kornelius, Mark Akkerman en Julia van Bergen. (1 van de 5 ouders willen we vragen om de route voor te lezen in één van de wagens)  Mocht u niet kunnen, dan vragen we u om tijdig een vervanger te regelen.
 
 
Voor het natuurpad zijn we op zoek naar een aantal autobanden die niet meer worden gebruikt. Mocht u nog een autoband over hebben, dan kunnen wij deze goed gebruiken.
 
 
We wensen iedereen een fijne herfstvakantie.
 
De volgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 18 oktober