We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Nieuwsbrief voor de zomervakantie 2 juli

vrijdag 3 juli 2020
door Stephan
Zomervakantie!
We zijn alweer toe aan de laatste nieuwsbrief van het huidige schooljaar. Een schooljaar dat we niet snel zullen vergeten! Niet eerder hebben we meegemaakt dat kinderen voor een lange periode niet of gedeeltelijk naar school mochten. Voor zowel de kinderen, u als ouders en ook de leerkrachten was dit een bijzondere tijd. Gelukkig konden we de laatste weken weer alle jongens en meisjes in hun eigen klas ontmoeten en de lessen ‘live’ verzorgen.

In de afgelopen week hebben we stilgestaan bij het afscheid nemen van de leerlingen van groep 8. Zij gaan na de vakantie naar het voortgezet onderwijs. Woensdagavond hebben ze een leuke spannende film getoond aan de ouders en was er voor ieder groep 8 kind een mooi afscheidspraatje van juf Wilma en meester Stephan. Doordat we in het oude Zernike gebouw terecht konden, was het toch mogelijk om de kinderen en ouders een mooi afscheid te geven. We wensen jullie allemaal veel plezier en succes toe in jullie verdere schoolcarrière.

Ook voor de andere leerlingen stond deze week in het teken van het afsluiten van dit schooljaar. Er was o.a. een spellencircuit georganiseerd op dinsdag. Daarnaast was er ook tijd ingeruimd om kennis te maken met de groepen en de leerkrachten van het nieuwe schooljaar.

Naast het nemen van afscheid van onze groep 8 leerlingen, hebben we ook afscheid genomen van juf Sandra. Na 11 jaar Schuthoek juf wordt ze directeur van t Oelebred en de Duinstee. We wensen Sandra heel veel succes op haar beide scholen.

We hebben ook afscheid genomen van juf Annelie van groep 3/4  en van juf Rianne . Zij ondersteunde vanaf maart onze groep 1/ 2 , 4 ochtenden in de week.
We willen Annelie en Rianne bedanken voor hun inzet en wensen hen veel succes in hun nieuwe werkomgeving!

Tegenover het vertrek van deze drie collega’s staat de komst van twee nieuwe collega’s:  Hans Westerhof wordt coördinator op onze school en Esmee Hartlief staat op maandag in groep 3 naast juf Afine en zal op donderdag en vrijdag juf Anita gaan vervangen in groep 1/2. In de periode na de zomervakantie zullen ze nader kennis met u gaan maken.

Op de locatie Zuidlaarderveen is juf Coby bevallen van een prachtige dochter Lauren. Maaike Martens vervangt juf Coby op maandag t/m donderdag. Juf Anita vervangt haar op vrijdag. Na de herfstvakantie komt juf Coby weer terug van haar verlof.

Via deze weg willen we ook alle ouders die op één of andere manier een bijdrage hebben geleverd aan het verloop van het afgelopen schooljaar, heel erg bedanken voor hun inzet!

Zoals eerder vermeld, is dit de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In de laatste week van de zomervakantie zullen we u een nieuwsbrief sturen met daarin informatie over de start van het nieuwe schooljaar en de eventueel aangepaste afspraken m.b.t. Corona. Ook is dan de schoolgids beschikbaar op onze site. In de bijlage vindt u vast de vakantie en margedagen van onze school. Deze zal nog aangevuld worden met ouderavonden en oudergesprekken.

Het team van o.b.s. de Schuthoek wenst iedereen een hele fijne vakantie toe. We zien jullie graag weer terug op maandag 17 augustus!

Bijlagen:
vakantie en marge -dagen